Печен лаврак със зеленчуци

28/06/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо140
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наръсете лаврака със сол и черен пипер, след което го изпечете на плоча, скара или сух тефлонов тиган на слаб огън.

Почистените от семето и дръжките чушки нарежете на 3-4 парчета, тиквичките, лука, патладжаните и морковите – на кубчета.

Изпечете ги на плочата и ги овкусете със сол, черен пипер, зехтин и песто.

Сложете рибата в чиния, полейте го със зехтин и лимонов сок, а отстрани наредете печени зеленчуци. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар