Печен лаврак със зеленчуци

Печен лаврак със зеленчуци
28/06/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви60 мин.
Общо80 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наръсете лаврака със сол и черен пипер, след което го изпечете на плоча, скара или сух тефлонов тиган на слаб огън.

Почистените от семето и дръжките чушки нарежете на 3-4 парчета, тиквичките, лука, патладжаните и морковите – на кубчета.

Изпечете ги на плочата и ги овкусете със сол, черен пипер, зехтин и песто.

Сложете рибата в чиния, полейте го със зехтин и лимонов сок, а отстрани наредете печени зеленчуци.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: