Гъбената чорбичка на моята женичка

11/07/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо138
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, морковите и гъбите се почистват и измиват, нарязват се на дребно и се задушават в растителната мазнина до омекване.

Прибавят се обелените и ситно нарязани домати, а след няколко минути се добавят отделно запеченото брашно и червеният пипер.

Заливат се с гореща вода или бульон и се кипват. Прибавят се оризът, предварително изчистен и измит, и солта.

Гъбената супа се вари още 10 – 15 минути, подправя се с прясното масло и се поднася поръсена с дребно нарязания магданоз и черен пипер. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар