Гъбената чорбичка на моята женичка

Марио НиколовМарио НиколовНовак
11/07/2019
"Само който не ядосва съпругата си, може да хапва спокойно и с апетит от нейната гъбена чорбичка "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо306
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, морковите и гъбите се почистват и измиват, нарязват се на дребно и се задушават в растителната мазнина до омекване.

Прибавят се обелените и ситно нарязани домати, а след няколко минути се добавят отделно запеченото брашно и червеният пипер.

Заливат се с гореща вода или бульон и се кипват. Прибавят се оризът, предварително изчистен и измит, и солта.

Гъбената супа се вари още 10 – 15 минути, подправя се с прясното масло и се поднася поръсена с дребно нарязания магданоз и черен пипер.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар