Марината за свинско месо с босилек и вино

Неделина ДимитроваНеделина Димитрова
Ентусиаст
77
281
174
11
1
14/06/2019
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо355
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинско месо се измива и го нарязваме на пържолки.

В тавичка поставяме на дъното свинските пържоли, след това овкусяваме с всички подправки, върху тях нареждаме нарязания на полумесеци лук и поливаме с няколко капки олио.

Листата от пресен босилек се измиват и накъсват на едро, след което се нареждат върху месото, заедно с клонките мащерка.

Редуваме, докато свърши месото. Лъжичката соев сос прибавяме към червеното вино и поливане месото. Оставяме в хладилник за няколко часа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар