Риба на тиган със сметанов сос

04/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо63
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера нарязания на колелца лук, залейте го с 250 мл вода, добавете зърната черен пипер, дафиновия лист и ½ ч.л. сол и след като водата кипне, прибавете измитото в студена вода филе и го варете 15 мин. на слаб огън.

В тиган затоплете маслото, изпържете при непрекъснато бъркане в него нарязания на кубчета бекон, сипете обелените и нарязани на парчета варени картофи, докато се позачервят, изсипете отцеденото и нарязано филе от риба и гответе още 2-3 мин., като продължавате да бъркате, след което свалете съда от огъня.

Разбъркайте сметаната с дижонска горчица и наситнената краставичка, сгорещете я, но без да кипне, и залейте с нея ястието в тигана, поръсете със сол и черен пипер и поднесете, докато е още горещо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар