Селска манджа с боб и кайма

04/09/2019
"Не искате боба да е постен, няма проблем - добавяме кайма и нещата се получават "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо540
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сипете зехтина, загрейте го и пържете в него каймата, докато стане на трохи, добавете ситно нарязаните лук и чушки и счукания чесън и задушавайте 5-6 мин., като от време на време разбърквате.

Сипете доматите заедно със сока, налейте бульона, добавете доматеното пюре и ситно нарязания магданоз, похлупете тенджерата и варете 10 мин. на умерен огън, прибавете изцедения боб и гответе още 5 мин.

Поръсете ястието със солта, червения и черния пипер и след 2-3 мин. го свалете от огъня.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар