Селска манджа с боб и кайма

04/09/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо101
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сипете зехтина, загрейте го и пържете в него каймата, докато стане на трохи, добавете ситно нарязаните лук и чушки и счукания чесън и задушавайте 5-6 мин., като от време на време разбърквате.

Сипете доматите заедно със сока, налейте бульона, добавете доматеното пюре и ситно нарязания магданоз, похлупете тенджерата и варете 10 мин. на умерен огън, прибавете изцедения боб и гответе още 5 мин.

Поръсете ястието със солта, червения и черния пипер и след 2-3 мин. го свалете от огъня. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар