Начин на приготвяне
Загрейте зехтина в голям тиган, изпържете в него почистените, измити, подсушени и нарязани на половинки гъби, подправете ги с черен пипер и сол на вкус, разбъркайте ги и ги извадете от тигана.
В същата мазнина запържете нарязания на тънки резенчета бекон, докато се зачерви и също го извадете от тигана.
Сипете в същия тиган накълцаните обелени домати, прибавете розмарина и след като кипнат, ги гответе 3 мин., след което ги изсипете в огнеупорен съд за печене.
Измийте филето от риба със студена вода, подсушете го, разрежете го на 4 порции, натрийте ги с черен пипер и сол и ги наредете върху доматите.
Отгоре изсипете гъбите и бекона, подравнете и печете ястието 15 мин. в сгорещена на 200 градуса фурна, след което го разпределете по чиниите и го поднесете веднага.