ezine.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с печени чушки и катък

Разядка с печени чушки и катък

Албена АсеноваАлбена Асенова
Ветеран
6673k2k9162
Разядка с печени чушки и катък
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
09/06/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Страхотна разядка е това - веднага я добавяме към любимите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се изпичат, почистват се от люспи, дръжки и семки, след което се накълцват на дребно.

Скилидките чесън се счукват с малко сол и към тях се прибавят нарязаните на дребно чушки.

Добавя се също така катъкът, зехтинът, счуканите орехи и ако е необходимо - още малко сол.

Всичко се обърква добре, а по желание към разядката може да се прибави и ситно нарязан пресен магданоз.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: