Дробчета с бекон и вино

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051694
08/06/2019
"Дробчета и бекон - нещо ни подсказва, че тази бира, дето сме я взели, ще се окаже крайно недостатъчна "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо266
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиват се пилешки дробчета и се отцеждат в сито. Нарязва се лук, зелена чушка и кубчета бекон.

В тенджера се загрява олио и запържваме лук, чушка и бекон. Добавят се пилешките дробчета, разбърква се с дървена лъжица и оставяме под капак да се задуши за кратко с малко вино.

Прибавя се доматено пюре, кубче захар и бульона стрит на прах.

Поръсват се подправки и червен пипер, заливаме с останалата част от бялото вино и оставяме на умерен огън да се готви до готовност на дроба.

Много вкусни пилешки дробчета с вино, а сосчето е страхотно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар