Торта със сладко от ягоди и череши

01/06/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене5 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо246
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа изсипваме ягодовото нишесте, заедно с три супени лъжици кристална захар. Към сухите съставки прибавяме 5 супени лъжици прясно мляко и разбъркваме добре, докато се разтвори напълно захарта.

В тенджера изсипваме останалото прясно мляко и чакаме да заври. Веднага щом млякото заври, прибавяме нишестето, като бъркаме, за да не загори.

Готвим за около 5 минути или докато стегне нашия крем за торта. В тава подреждаме бисквитите и покриваме с крем, редим до изчерпване на крема, като завършваме с него.

Оставяме на страна, за да се стегне леко нишестето. Покриваме домашната бисквитена торта със сладко от ягоди и череши, разпределяме по цялата повърхност, след това поръсваме с наситнени орехи.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Йозлям Кадирова
Изглежда страхотно 5*
0
0