Картофена салата

Картофена салата1 / 2
13/05/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се белят, измиват, нарязват на едро и се варят в подсолена вода.

Когато са готови, се оставят да изстинат (не в хладилник). После се смесват с чубрицата и нарязания на едро лук и се бъркат.

В чаша се приготвя дресинг от олио, винен оцет, черен пипер и сол. Излива се върху картофите и пак се бърка.

Върху картофената салата се слагат няколко листенца пресен магданоз за украса.

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка: