Гювече с чушки и кашкавал

08/05/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо365
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разпределете в 4 гювечета по една главичка ситно нарязан лук и по една бучка масло около 20 г и запечете във фурната до зачервяване.

Прибавете във всяко гювече по две ситно нарязани чушки, по една шепа сирене, по 2-3 филийки домат и запечете отново.

Изключете фурната, чукнете по едно яйце, наръсете с по 1/4 от кашкавала и след 1-2 мин. извадете гювечетата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар