Салата от миди с пресен зелен лук

21/04/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо259
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме вода с 1 с.л. сол на котлона и изчакваме да заври.

След като е завряла, поставяме мидите за 15 мин.

Вадим ги от водата след като се сварят, изплакваме със студена вода.

Нарязваме си пресния зелен лук на ситно.

В дълбок съд поставяме сварените миди, към тях добавяме лука и овкусяваме с лимоновия сок, зехтина и солта.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар