Начин на приготвяне
Слагаме 750 мл от прясното мляко да заври. Слагаме захарта към топлото мляко. В купичка поставяме другите 250 мл. студено мляко, към което добавяме двете опаковки пудинг ягода.
След като млякото е достатъчно топло, изливаме млякото, в което са разтворени двата пудинга и бъркаме непрекъснато, докато кремът се сгъсти и е готов за ползване. Когато е готов в правоъгълна тавичка изсипваме част от крема и отгоре редим бисквитите.
Редим 2 реда и на втория изсипваме размразените и отцедени малини, ако имате пресни сложете тях, като ги измиете и подсушите. Отгоре редите последен ред бисквити и изсипвате остатъка от пудинга.
Тъй като за отгоре остава малко пудинг, пък и бисквитите попиват, затова ще използваме и другия крем, за да доукрасим тортата. След като бисквитената торта е престояла 1 час, подготвяме крема за торта.
В дълбока купа слагаме 200 мл студено мляко и изсипваме крема на прах, разбиваме с миксер в продължение на 5 минути (или го правите според указанията на опаковката).
След като сме разбили крема го разстиламе отгоре върху тортата и накрая украсяваме с шоко перли.
Слагаме в хладилник да се охлади нашата торта за около 2 часа и консумираме!