Медени ребърца на фурна

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k6
Медени ребърца на фурна3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3
"Между бира с приятели и медени ребърца на фурна мъжете точно колко ребърца ще изберат да изядат според вас"

Необходими продукти

  • свински ребра - 1. 5 кг
  • за марината
  • соев сос - 2 с.л.
  • червено вино - 1/2 ч.ч.
  • сос уорчестър - 1/2 с.л.
  • мед - 2 с.л.
  • шарен пипер
  • канела - щипка
  • балсамов оцет - 2 с.л.
  • зехтин - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд си прибавяме всички съставки за маринатата и разбъркваме добре.

Поставяме измитите и нарязани ребра, като оставяме за 3-4 часа в самата марината.

В тавичка най-отдолу си поставяме фолио и подреждаме ребрата, като поливаме с марината.

Поставяме във фурната, като ги завиваме с фолиото.

Когато са почти готови, отстраняваме фолиото и печем до желания загар.

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: