Начин на приготвяне
Варите картофите 30 минути. Белите ги под студена вода и оставяте да истинат. Нарязвате ги.
В голям тиган запържвате бекона, нарязан на кубчета до прозрачност, добавяте нарязаните картофи. Пържите докато леко покафенеят.
Междувремено смесвате яйцата с млякото и солта. Разбърквате с шунката нарязана на кубчетата, нарязвате доматите на тънки парчета, ситно нарязания праз, грахта и ги прибавяте към яйчената смеска. Заливате с получената смеска картофите в тигана.
Поръсете със ситно нарязаният чесън.
Коментари
И в никакъв случай неможе времето да ти е 30 минути при полижение че само картофите ги вариш толкова а после трябва да ги белиш и режеш.Да неговорим че имаш още губене на време с рязането на бекона, шунката и белене и рязане на доматите и всичко това трябва да се запържи което също е време. Дори и да имаш 6 ръце немошеш всичко да е готово за 30 минути ...