Панирано сирене по швейцарски

22/04/2013
Сузи
отСузиНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 934
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сиренето на малки парченца с дебелина 5 мм, потапяйте ги в смес, приготвена от яйцето, брашното и виното, слагайте в сгорещено олио и изпържете от двете страни до готовност.

Поднесете панираното сирене веднага с гарнитура от салата и картофено пюре.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар