Панирано сирене по швейцарски

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
301
26
9
22/04/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 151
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сиренето на малки парченца с дебелина 5 мм, потапяйте ги в смес, приготвена от яйцето, брашното и виното, слагайте в сгорещено олио и изпържете от двете страни до готовност.

Поднесете панираното сирене веднага с гарнитура от салата и картофено пюре.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар