Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Панирани сиренца»Панирано сирене по швейцарски

Панирано сирене по швейцарски

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
307137
Панирано сирене по швейцарски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • сирене - 400 г твърдо
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 2 с.л.
  • бяло вино - 1 - 2 - с.л.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сиренето на малки парченца с дебелина 5 мм, потапяйте ги в смес, приготвена от яйцето, брашното и виното, слагайте в сгорещено олио и изпържете от двете страни до готовност.

Поднесете панираното сирене веднага с гарнитура от салата и картофено пюре.

Рейтинг

4.2
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: