ezine.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитени Торти»Бисквитена торта с пудинг и сметана

Бисквитена торта с пудинг и сметана

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
3631k1k7412
Бисквитена торта с пудинг и сметана
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 5
18/03/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
12
"Вие бисквитените торти ги оставете на нас, не, сериозно, долу лапите от нашата торта, ако искате да я опитате, пригответе си я сами по тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе пудинга според указанието върху опаковката.

В моя случай разтворете двете пакетчета в 200 мл прясно мляко и ги изсипете в предварително подсладено врящо мляко на тънка струйка.

Оставете да поизстине, след което добавете и разбийте течната сметана с миксер за няколко минути.

Вземете форма за торта с отварящо се дъно и започнете реденето на тортата - ред крем, ред бисквити, като според мен е без особено значение с кое ще започнете, но при първи пласт крем ще ви е по-лесно да редите бисквитите.

Приберете във фризер за 1 час, след което го преместете в хладилник.

След стягането на десерта във фризера е моментът и за приготвяне на украса за торта.

Разтопете шоколад на водна баня с малко масло или прясно мляко и залейте тортата.

С остатъка от крема аз доукрасих, като вие можете да използвате сметана, бонбони или каквото друго пожелаете.

Съхранявайте в хладилник.

Бележка: Използвах форма с диаметър 22 см.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: