Паниран спанак

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
304
50
23
09/04/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 347
  • Преглеждания за месеца116
  • Преглеждания за седмицата35
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът се измива и се сварява в леко подсолена вода. Когато омекне се отцежда и се нарязва на дребно.

Прибавят се счукания сухар и предварително задушените в малко масло гъби.

Получената смес се оформя на парчета, които се овалват в брашно и се пържат в нагорещено олио.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
дими
дими
08.04.2015 19:58
a киселото мляко?
0
0