Начин на приготвяне
Започнете изпълнението на рецептата, като първо потопите шишчетата в купа със студена вода, за да не изгорят по време на печене.
Измийте свинското месо и го нарежете на хапки в размер по ваш вкус. Почистете и измийте чушките и кромида.
Нарежете ги с големината на хапките месо.
В купа сложете зехтина, чесъна, нарязан на ситно, соев сос, мед, сол и прясно смляния черен пипер. Разбъркайте.
Сложете в маринатата месото и зеленчуците, разбъркайте и оставете за около 30 минути.
Нанижете маринованите хапки и зеленчуците на шишчетата и печете на скара като ги обръщате често.
Готовите шишчета с мед и соев сос наредете в плато и ги поднесете с прясно изпечени питки.
Добър апетит!