Палачинки с лют пълнеж

Рори
Рори
Новак
29/03/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции8 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 001
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За пълнежа: Загрейте олиото в тиган, леко запържете лука и чесъна. Добавете каймата и пържете, като бъркате докато цялата кайма покафенее. Добавете сладките и лютите чушки и червения пипер. Пържете още 2 минути.

Сипете доматения сос и телешкия бульон, подправете със солта и черния пипер. Варете без да захлупвате 10-15 минути или докато течността намалее.

Загрейте фурната на 200 градуса. Намажете с масло 4 индивидуални съдчета за огретен и сипете по 2 с.л. във всяка палачинка. Увийте ги на руло и сложете по две палачинки във всяко съдче.

Сипете по 1/4 от соса бешамел върху всяка порция и печете във фурната 10 минути докато се загреят. Поръсете с магданоз.

Поднесете с прясна маруля или салата по избор.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар