Татли

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
198
23/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо696
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грисът се запича на тиган на бавен огън до получаване на златист цвят. Прибавя се прясно мляко, като постоянно се бърка.

Получената смес се разделя на две части, като към едната от тях се прибавя какао.

В предварително намазана с масло формичка се редят на пластове различните по цвят смеси от грис и сиренето. Формичките се оставя в хладилник, за да се стегне грисът, след което се изсипват.

Декорират се готовите татли с бадемите, шоколадовите пръчици и плодове по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар