Пилешка супа с авокадо

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
26/03/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо118
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се разтопява маслото и в него се задушават за 2 – 3 минути нарязаният на ситно лук и настърганият на едро морков.

Прибавят се картофът, нарязан на кубчета, кубчето бульон и водата. Бульонът се вари, докато картофът омекне.

Прибавят се царевицата, свареното пилешко месо, нарязано на кубчета и черният пипер. Пилешката супа се доварява още 10 минути.

След като е готова, се сервира в дълбоки чинии и се сервира с нарязаното на кубчета авокадо и сметаната.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар