Пилешка супа с авокадо

26/03/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак647
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се разтопява маслото и в него се задушават за 2 – 3 минути нарязаният на ситно лук и настърганият на едро морков.

Прибавят се картофът, нарязан на кубчета, кубчето бульон и водата. Бульонът се вари, докато картофът омекне.

Прибавят се царевицата, свареното пилешко месо, нарязано на кубчета и черният пипер. Пилешката супа се доварява още 10 минути.

След като е готова, се сервира в дълбоки чинии и се сервира с нарязаното на кубчета авокадо и сметаната. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар