Начин на приготвяне
Начупваме бисквити на едри парчета и смиламе в чопър или блендер на ситно. Сипват се в тавичка и оформяме кладенче. Добавя се разтопено масло, прясно мляко, пудра захар, какао и сладко от малини.
С вилица се разбърква добре, после се замесва като тесто. Трябва да се получи смес като пластилин, лесна за моделиране. Късаме топчета и оформяме 7-8 скалички.
Нареждат се в чиния и оставяме в хладилника. Разтопява се маслото на водна баня или в мокровълнова фурна, добавя се шоколадов крем и бъркаме, да се получи хомогенна смес.
Охлажда се леко да стегне и с лъжица се намазва всяка скаличка. Поръсваме с кокос и оставяме за час да се стегне. Лесни и вкусни сладки!