Пълнени пилешки бутчета със сирене

26/06/2009
Катя
отКатяНовак
"Дами, внимавайте! Много от господата биха приели такова блюдо като ухажване "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции6-8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 849
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещеното масло се запържва леко пресования чесън, прибавя се спанакът нарязан фино и се разбърква, докато позавехне.

В купа се смесват сиренето, спанакът, шунката нарязана на ситно, индийското орехче, кориандъра и черен пипер на вкус. Всичко се обърква добре.

Внимателно се повдига кожата на всяко бутче, слага се от плънката и отново се покрива с кожа. Отгоре се намазва със зехтин и червен пипер.

Бутчетата се пекат на 180°С. за около 30 мин. , докато месото омекне. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар