Чийзкейк с ябълки и овесени ядки

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
755
3k
6k
448
4
Чийзкейк с ябълки и овесени ядки
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 6
12/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
"Здравословен чийзкейк с овесени ядки - какво по-голямо щастие от торта, която можем да си хапваме най-спокойно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на блендер си смиламе бисквитите. Към тях добавяме захарта и разтопеното масло.

Разбъркваме добре и изсипваме в тавичка с махащи стени. Поставяме във фурната и печем на 180 градуса за 5 минути.

В дълбока купа поставяме изварата, двата вида захар, джинджифила, царевичното нишесте, канелата и есенцията и разбиваме с миксера всички съставки. Готовата смес оставяме на страна.

В друга купа поставяме овесените ядки, брашното, кафявата захар, канелата и накрая изсипваме разтопеното масло.

С помощта на вилица разбъркваме съставките, докато се размесят.

Към готовия изпечен блат изсипваме сместа с изварата и заглаждаме отгоре. Почистваме двете ябълки от семките и нарязваме на тънки филийки.

Отгоре върху сместа подреждаме филийките ябълки и върху тях поръсваме сместа от овесените ядки.

Поставяме чийзкейка във фурната и печем на 180 градуса за 30 минути.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: