Чийзкейк с ябълки и овесени ядки

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
665
2k
5k
360
3
12/01/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 935
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на блендер си смиламе бисквитите. Към тях добавяме захарта и разтопеното масло.

Разбъркваме добре и изсипваме в тавичка с махащи стени. Поставяме във фурната и печем на 180 градуса за 5 минути.

В дълбока купа поставяме изварата, двата вида захар, джинджифила, царевичното нишесте, канелата и есенцията и разбиваме с миксера всички съставки. Готовата смес оставяме на страна.

В друга купа поставяме овесените ядки, брашното, кафявата захар, канелата и накрая изсипваме разтопеното масло.

С помощта на вилица разбъркваме съставките, докато се размесят.

Към готовия изпечен блат изсипваме сместа с изварата и заглаждаме отгоре. Почистваме двете ябълки от семките и нарязваме на тънки филийки.

Отгоре върху сместа подреждаме филийките ябълки и върху тях поръсваме сместа от овесените ядки.

Поставяме чийзкейка във фурната и печем на 180 градуса за 30 минути.

Метални рингове за красива торта Цвете - 3 бр.
Приготвяй си тази рецепта с:
Метални рингове за красива торта Цвете - 3 бр.
12.47 лв.
Виж ››

Ако и вие изпитвате същата любов към тортите, каквато и ние, значи спешно трябва да се сдобиете с тези метални рингове за торта

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар