Бистра пилешка супа с фиде

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
641
2k
5k
340
3
04/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 791
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази Бистра пилешка супа с фиде първо в тенджера слагаме пилешкото месо наливаме около 2 литра вода, сол и поставяме на котлона да ври.

През това време си нарязваме зеленчуците на малки кубчета.

Когато месото се е сварило, изваждаме месото от пилешкия бульон и го прецеждаме.

Към него добавяме първо моркова и лука.

Оставяме да ври за около 5 минути и след това добавяме и нарязаните на дребно картофи. След още 5 минути добавяме и натрошеното фиде и варим до пълно сваряване на фидето и картофите.

Свареното пилешко месо обезкостяваме и го накъсваме на дребни парченца, като го добавяме към пилешката супа, добавяме и магданоза.

Оставяме така за кратко, след което премахваме нашата бистра супа от котлона.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар