Салата Венец

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
4291k1k5185
Салата Венец
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
1 / 2
29/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се картофите и морковите, нарязват се на кубчета и смесваме с майонезата.

Заделя се един морков за украса. Нарязват се и печените чушки на ситно.

В чиния се оформя венец от половината картофи, отгоре се разпределят печени чушки и покриваме с останалите кратофи. С белачка се режат ленти морков и венецът се опасва с тях.

Декорира се с магданоз, парченца червена чушка и поднасяме салатата охладена. Весели празници!

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: