Салата Венец

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
239
4
29/12/2018
Приготвяне50 мин.
Готвене40 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо654
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се картофите и морковите, нарязват се на кубчета и смесваме с майонезата.

Заделя се един морков за украса. Нарязват се и печените чушки на ситно.

В чиния се оформя венец от половината картофи, отгоре се разпределят печени чушки и покриваме с останалите кратофи. С белачка се режат ленти морков и венецът се опасва с тях.

Декорира се с магданоз, парченца червена чушка и поднасяме салатата охладена. Весели празници!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар