Пататник с кървавица

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
03/01/2019
"И вие ли обичате пататника с кървавица или да си го хапваме с удоволствие сами "
Приготвяне40 мин.
Готвене75 мин.
Общо115 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо221
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените, измити и настъргани на едро ренде картофи размесваме с олиото, по-голяма част от разтопената мас, сиренето, изварата, яйцата, черния пипер и малко сол.

Половината от сместа разстиламе в намазнена тава. Отгоре нареждаме резенчетата кървавица и покриваме с останалата картофена смес.

Заглаждаме повърхността и поливаме с оставалата разтопена мас.

Изпичаме пататник в умерена фурна и го поднасяме топъл.

Керамична касерола с дръжки 16см
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
5.00 лв.
4.40 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар