Керевиз с масло

16/05/2018
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Керевизът се измива, обелва се, измива се отново и се нарязва на филии или на кубчета.

Залива се със сгорещеното растително масло и малко подсолена вода и се вари до омекване.

Отцежда се, разпределя се на порции и всяка порция се залива с кравето масло, в което е запържена галетата.

Наръсва се с черен пипер и нарязан магданоз и се поднася с ¼ лимон и салата по избор.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар