Медени сърца с канела

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k6
Медени сърца с канела
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 7
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
75 мин.
Порции
8
"Любовта е навсякъде, дори и на трапезата под формата на вкусни медени сърца с канела"

Необходими продукти

  • яйца - 3 бр.
  • канела - 2 с.л.
  • сода бикарбонат - 2 ч.л.
  • брашно - 3.5 - 4 ч.ч
  • захар - 1.ч.ч.
  • олио - 1.ч.ч.
  • мед - 6 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме всички продукти.

Получава се меко тесто, което разточваме.

Изрязваме меденки със сърцевидна форма и ги изпичаме, до готовност, в предварително загрята на 150-180 градуса фурна.

Получават се хрупкави меденки, идеални за следобеден чай.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: