Начин на приготвяне
Нарежете месото на парчета, посолете ги и ги оваляйте в брашно.
В съд с горещо олио сипете парчетата месо и нарязания лук, захлупете и задушете на тих огън до полуготовност на месото.
В подсолена вода сварете юфката, сипете я в гевгир, облейте я с гореща вода и я оставете да се изцеди.
Разтопете маслото в тиган и добавете юфката, без да я пържите, поръсете с нарязания магданоз, солта и черния пипер.
Разбъркайте юфката и 5 мин. след като я свалите от котлона, сипете разбитото яйце.
Поръсете с галетата намаслената тава и редувайте слоеве юфка, месо и пак юфка. Завършете с настърган кашкавал.
Поръсете ястието с разтопено масло и запечете в умерена фурна.