Печена тиква с мед и орехи

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
692
2k
5k
365
4
16/12/2018
"Не може просто тиквата във фурната и печеш - и мед трябва да ѝ сложиш, и с орехи да поръсиш, и щипка любов да добавиш "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 884
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме тиквата от семките и пожелание я обелваме.

Можем да печем цели парчета, а може и да се нареже на кубчета.

Поставяме тиквата в тава, сипваме малко вода и пъхаме във фурната, която предварително сме загряли на 180 градуса.

Вадим, когато изминат 40 минути и овкусяваме печената тиква с меда и орехите, като връщаме във фурната и запичаме за около 5-10 минути.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар