Венецуелски ориз с банани

05/06/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак412
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оризът се сварява с малко сол в голямо количество подсолена вода, като се внимава да не се развари.

В тиган със загрята мазнина се запържват оризът и намачканите на пюре банани.

При поднасянето ястието се поръсва с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Сервира се към риба или месо. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар