Постен кейк с черен чай

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
186
13/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо278
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Портокаловата кора се реже на ситни ивички.

Брашното се разбърква със содата. Меда се разтопява. Всички продукти се смесват и се бъркат до получаване на хомогенна смес за кейка.

Сместа се изсипва във форма за кейк, чието дъно и степени се намазват обилно със олио.

Сладкишът се пече бавно, на умерена фурна, като по средата на печенето се покрива отгоре с домакинско фолио, за да не изгори.

Цветна мерителна кана 500 мл-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Цветна мерителна кана 500 мл
4.00 лв.
3.08 лв.
Виж ››

Всяка домакиня трябва се въоръжи с мерителна кана в едната ръка, докато готви. Перфектните ястия се получават с перфектните мерки. Имате цели 500 мл вместимост на разположение.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар