Постен кейк с черен чай

13/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо229
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Портокаловата кора се реже на ситни ивички.

Брашното се разбърква със содата. Меда се разтопява. Всички продукти се смесват и се бъркат до получаване на хомогенна смес за кейка.

Сместа се изсипва във форма за кейк, чието дъно и степени се намазват обилно със олио.

Сладкишът се пече бавно, на умерена фурна, като по средата на печенето се покрива отгоре с домакинско фолио, за да не изгори.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар