Пържоли на грил тиган

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k6
Пържоли на грил тиган
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Без излишна мазнина и без прекалено дълго чакане - вкусни пържоли на тиган"

Необходими продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1/2 к.л.
  • чубрица
  • праз - 1 стрък
  • вино - 1/2 ч.ч.
  • мед - 1/2 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • сланина - 1 парче за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месото нарязваме на пържоли.

Посоляваме, посипваме с черен пипер и чубрица и малко праз и прибираме в хладилника за едно денонощие.

Подготвяме си грил тигана, като намазваме със сланина и тогава слагаме пържолите.

Държим, докато се отлепят и тогава пробождаме с вилица, като напръскваме с виното, меда и соевия сос, изчакваме и след това обръщаме на другата страна.

Този процес се повтаря и от тази страна.

Когато са напълно готови, премахваме свинските пържоли, поставяме в чиния с гарнитура пожелание и сервираме.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: