Начин на приготвяне
Нарязваме месото на хапки. В купа смесваме соевия сос, меда, черен пипер и чубрицата и оставяме в хладилника.
В тиган сипваме олио и изчакваме да се загрее. След това прибавяме изцеденото свинско месо и изпържваме.
Към него добавяме изчистените и нарязани гъби и след като поомекнат, прибавяме лука. Подправяме с черния пипер и чубрица, разбъркваме и премахваме от котлона. Обелваме картофите и ги нарязваме.
Поставяме ги в тавичка, като овкусяваме с чубрицата и червен пипер, и добавяме олио с малко вода. Слагаме във фурната и печем до готовност.
При сервиране поставяме част от готовото пържено месо и част от печените картофи. Този вкусен свински кебап си подхожда много добре с другите продукти.