Яйца на очи с домати и гъби

Марио Николов
Марио Николов
Новак
08/12/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо446
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените гъби се нарязват на по-едри парчета и се задушават в половината от маслото.

Прибавя се ситно нарязаният лук и се наръсва брашното.

Като поомекнат гъбите, се прибавят нарязаните на малки парчета домати и сол на вкус.

Задушаването продължава, докато се изпари сокът от доматите.

Готовата гозба се наръсва с магданоз и черен пипер и се разпределя на порции, към която се прибавят по 1 или 2 изпържени в останалото масло яйца на очи.

Поднася се с препечен хляб.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар