Най-бързата вечеря с яйца и дебърцини

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
690
2k
5k
363
4
03/12/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 836
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

По дължината на дебърцините правим леки разрези.

В купа си счукваме яйцата и към тях добавяме настърганото сирене и кашкавала. Прибавяме към сместа и шарената сол.

В тиган с олио, което загряваме, поставяме дебърцините, на които с помощта на клечка за зъби сме захванали двата края и сме оформели кръг.

Когато се запържат в кръгчето, изсипваме сместа.

Пържим за около 5-6 минути и с помощта на шпатула обръщаме.

Така запичаме и другата страна.

Вадим дебърцините и поставяме на салфетка.

При поднасяне поставяме най-отдолу листо от маруля като върху него дебърцините, а върху яйчената смес поставяме стрък магданоз.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар