Пилешко варено

03/12/2018
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо115 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо557
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на части и се залива с вода – 2 литра.

След като заври се прибавят коренът от магданоз, пащърнакът, запечен на котлона и нарязан, лук, чесън, сол, черен пипер, настърганата целина, нарязаните картофи и праз.

Супата се оставя да ври на слаб огън, докато уврят месото и зеленчукът.

Месото се изважда, обезкостява се, накъсва се на парчета и се връща в супата. Вкусно и ароматно пилешко варено. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар