Пилешко варено

Янка ГорановаЯнка ГорановаНовак
03/12/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо824
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на части и се залива с вода – 2 литра.

След като заври се прибавят коренът от магданоз, пащърнакът, запечен на котлона и нарязан, лук, чесън, сол, черен пипер, настърганата целина, нарязаните картофи и праз.

Супата се оставя да ври на слаб огън, докато уврят месото и зеленчукът.

Месото се изважда, обезкостява се, накъсва се на парчета и се връща в супата. Вкусно и ароматно пилешко варено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар