Шведски ябълков сос за месо

MarianaMarianaДжедай7720
28/09/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо27
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените и нарязани на ситно ябълки се сваряват във виното и захарта, след което се прекарват през сито.

Когато изстине, полученият мармалад се разбърква с майонеза.

Прибавя се настърганият на ренде хрян и пак се разбърква.

Сосът се сервира студен с шунка, варен телешки език или други видове студено месо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар