Начин на приготвяне
Първо си овкусяваме свинските пържоли с изброените продукти и оставяме на страна.
Обелваме картофите и нарязваме на кубчета. Тиквичката, пипера, моркова, патладжана измиваме добре и също режем на кубчета.
В тавичка изсипваме олиото и прибавяме бамята и останалите зеленчуци, които предварително сме нарязали.
Върху тях поръсваме червения пипер, чубрицата и пикантината. Разбъркваме добре.
Върху тях нареждаме и пържолите, като добавяме и 1/2 к.ч. вода.
Поставяме във фурната и печем.
Когато ястието е почти готово, вадим и поставяме нарязания на ленти кашкавал.
Поставяме отново във фурната и печем до разтапяне на кашкавала.
Поднасяме пържолите със ситно нарязан магданоз.