Задушен зелен фасул с масло

25/11/2018
"Задушен зелен фасул с масло - семпло и вкусно "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 804
  • Преглеждания за месеца275
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете фасула. Сложете маслото в подходящ съд за готвене.

След като маслото се разтопи, добавете ситно нарязан чесън.

Добавете и фасула. Овкусете със сол.

Разбъркайте ястието и след като фасулът промени цвета си, отстранете съда от огъня. Ястието е готово.

Поднесете с магданоз и парче лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар