Задушен зелен фасул с масло

25/11/2018
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо20 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 681
  • Преглеждания за месеца147
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете фасула. Сложете маслото в подходящ съд за готвене.

След като маслото се разтопи, добавете ситно нарязан чесън.

Добавете и фасула. Овкусете със сол.

Разбъркайте ястието и след като фасулът промени цвета си, отстранете съда от огъня. Ястието е готово.

Поднесете с магданоз и парче лимон.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар