Гофрети с кисело мляко

АнабелАнабелКопирайтър276331
23/11/2018
"Хрупкавите гофрети са най-вкусната закуска, която може да предложите на семейството си "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 171
  • Преглеждания за месеца254
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вкупа се разбиват яйцата. Към тях се прибавят захарта, солта, предварително пресятото брашно с бакпулвера и ванилията.

След разбъркване се прибавят киселото млякои олиото. Сместа отново се разбърква. Полуачва се гъста смес с консистенцията на кексово тесто.

Пресата за гофрети се загрява, а след това намазнява. Гребва се от сместа и се разстила на тънък слой върху пресата. Гофретите се сервират с мармалад или течен шоколад.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар