Гофрети с кисело мляко

АнабелАнабел
Ветеран
528
2k
1k
212
23/11/2018
"Хрупкавите гофрети са най-вкусната закуска, която може да предложите на семейството си "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 779
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вкупа се разбиват яйцата. Към тях се прибавят захарта, солта, предварително пресятото брашно с бакпулвера и ванилията.

След разбъркване се прибавят киселото мляко и олиото. Сместа отново се разбърква. Получава се гъста смес с консистенцията на кексово тесто.

Пресата за гофрети се загрява, а след това намазнява. Гребва се от сместа и се разстила на тънък слой върху пресата. Гофретите се сервират с мармалад или течен шоколад.

Тиган за палачинки с метална дръжка 24см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Тиган за палачинки с метална дръжка 24см.
28.99 лв.
Виж ››

Най-апетитните палачинки са онези, които ви поднесат в кревата, а за най-добри резултати винаги може да се доверите на този удобен за употреба качествен тефлонов тиган за палачинки.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар