Агнешки плетени чревца на фурна

26/09/2018
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715811565
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо35
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чревцата трябва да са много добре измити. Сплитат се внимателно на плитка и се нареждат в тавичка.

Залейте ги с половината от разтопеното масло и ги запечете за 10-тина минути в силно загрята фурна. В останалото масло задушете нарязания лук, посолен с малко сол.

Прибавете доматеното пюре, разредете с гореща вода и добавете ситно нарязаните джоджен и магданоз. Овкусете със сол.

Изсипете сместа върху агнешките чревца, поръсете с червения пипер и печете още 10-тина минути в по-слаба фурна.

Преди да извадите от фурната ги покрийте с резени лимони, почистени от кората и семките. Запича се за още няколко минутки.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар