Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Много вкусно се получава, но сметаната и при мен се пресече...
23.01.2022 20:32
Ивалина
Ивалина
На колко градуса за колко време?
11.12.2011 15:58
16
4
Биляна
Биляна
Може да се сложи и чер пипер на края.
29.10.2011 23:12
3
Силвия
Силвия
Кофичка от 500 мл. предполагам, щом броколите са 500 гр. Сега ще я пробвам.
11.04.2011 15:53
4
Маги
Маги
Малка или голяма кофичка сметана ?
20.03.2011 07:57
8
дида
дида
Този огретен е добър за хапване топъл. Студен не. Може и да се прибавят 1-2 яйца и малко галета - много вкусно става.
19.01.2011 20:19
1
Десислава
Десислава
Ммм!Много вкусна става.
19.01.2011 07:46
1
мария
мария
От личен опит ви казвам, че това е страшна вкусотия. Рецептата е много лесна, а съчетаването на тези продукти води до невероятния вкус на броколите. Бон Апети.
07.01.2011 15:49
3
hristina
hristina
Сметаната се пресича.
21.12.2010 19:09
8
BAHKO
BAHKO
Не се пресича. Слагаш я на лек огън и за около 2 мин., като я разбъркваш на 1-вата. Препоръчвам тефлонов съд, защото се стича много лесно.
01.11.2010 19:12
1
1
Мирка
Мирка
А ако поръсите и с малко чубричка, преди да запечете, става уникално вкусно.
13.10.2010 18:41
1
иве
иве
Не, не се присича. Тази рецепта я правя вече за пети път и то със заквасена и става супер.
08.11.2009 17:09
мими
мими
Аз го пробвах със заквасена сметана и никакъв проблем - не се пресича. Става много вкусно.
27.10.2009 11:02
2
лили
лили
Как така, заквасена сметана я загряваш и да клокне ? Да не говориш за готварска, а не заквасена. Заквасената ще се пресече.
24.10.2009 23:23
1