Тази рецепта коментираха

Анонимен
изи
изи
Не спазих точно рецептата- направих го с бакпулвер, малко мусковадо, кокосово масло и добавих портокалови кори,не правих глазура, но стана просто отличен. Благодарности за рецептата!
23.04.2015 11:07
Нати
Нати
Който го е направил, сложил ли е кафето?
19.10.2013 16:54
1
anna
anna
а с кафето какво правим?
31.03.2013 15:48
1
аз
аз
А с еспресото какво стана?
24.03.2013 16:34
1
глен
глен
маслото помага за стягане в комбинация с какаото! А колкото повече какао се прибавя, толкова по-гъста става консистенцията
02.04.2012 17:41
Ema
Ema
Богу, какаото помага за стягане?
02.04.2012 16:12
глен
глен
аз прибавих още 1 с.л. какао, но и с 2 се получава - като изстине се стяга
18.03.2012 18:27
1
Зорница
Зорница
Глазурата се получава доста рядка и течна. Правих я два пъти и резултатът беше един и същ. За вкуса ще споделя след като го пробвам.
18.03.2012 16:59