Много са лесни харесват ми доста хубави сиги на правила
Ххххххаресватми
19.11.2014 16:50
2
Тео
Нещо страхотно се получи мммммнямам думи :)
25.03.2014 21:14
4
Невена
Дани, трябва да внимаваш да не попадне жълтък в белтъците и при мен захарта винаги е различно количество.. аз добавям захар по малко докато видя, че започват да стават на сняг и опитвам дали се е разбила хубаво захарта. Това от личен опит, а може и да не съм права :)
24.10.2013 08:24
4
Daniela
Спазих точно рецептата, но белтъците не можаха да станат на сняг :( Някой може ли да ми каже къде са тънкостите, очевидно нещо не правя както трябва. Не съм правила целувки до сега и не знам спецификата.
Благодаря предварително.
04.10.2013 13:36
1
1
Росица
Купата-суха,белтъците със захарта до сняг ,после добавяме по малко от захарта,яйцата трябва да са извадени от хладилника -на стайна температура
Ххххххаресватми
Благодаря предварително.