Тази рецепта коментираха

Анонимен
Силвия
Силвия
Кекса е бижу! Облизахме си пръстите! Поздравления :)
09.04.2014 16:58
Йоанна Атанасова
Йоанна Атанасова
Ще го пробваме и ще напиша как е станал. :)
29.03.2014 15:26
3
Диана
Диана
Кексът стана много хубав! Пухкав и вкусен! Браво за рецептата! :)))
05.02.2014 16:07
2
1
Диана
Диана
забравих да кажа, че го залях с какаова глазура, а ако имате шоколад под ръка още по-добре
05.02.2014 16:08
Мария
Мария
Браво за хубавата рецепта, уникален стана! :)
28.01.2014 15:46
1
Мери
Мери
Наистина невероятен кекс ми се получи и незная защо на Денис не се е получил. Вероятно е забравила бакпуловер или е отваряла често врата на фурната. Много е вкусен.
24.01.2014 15:56
Gardji
Gardji
Много добре се получи кексът. Аз го залях с шоколадова глазура и стана просто невероятен.
25.10.2013 19:38
1
юлето
юлето
Кексът стана много хубав и вкусен.Пека го на загрята фурна от 150 градуса.Като се изпече го оставям за известно време във фурната.Опитайте и вие.Добър апетит!
10.09.2013 17:07
1
Нели
Нели
Всичко стана пухкаво и вкусничко, но само да попитам - пекох кекса на 180-190 градуса за 45-47 минути и се получи идеално препечена коричка, но отвътре остана леко влажен. Трябваше да изчакам още 5 минути (не загаря ли лесно?) или градусите ми са малко, може би сместта ми трябва да е по-суха??

И сложих двойно количество портокалови корички, чудно стана!!!
17.08.2013 21:19
6
mim29
mim29
Този кекс стана фантастичен! :)
25.06.2013 19:26
2
СИЛВИЯ
СИЛВИЯ
Кексът стана страхотен. Ако желаете и на вас да ви се получи тази вкусотия е необходимо първо да го сложите в предварително загрята фурна и след това поне 20 минути да не се отваря фурната. В противен случай ако горепосоченото не е спазено кексът не нараства. Пробвяйте тази страхотна рецепта и добър апетит.
15.06.2013 09:54
1
Валя
Валя
Кексът е разкошен.Благодаря за хубавата рецепта.
29.05.2013 18:28
Денис
Денис
Не се получи кексът. Спазих всичко по рецепта, но не бухна, стана тиклав, на всичкото отгоре не беше и сладък. Жалко. Правя подобен, но с прясно мляко ивместо олио, слагам 250 г масло (може и маргарин) и става супер. Искаше ми се да опитам нова рецепта, но от тази не останах доволна.
26.05.2013 11:41
Лора
Лора
Този кекс който направихме стана толкова красив и шарен че и на всичкото отгоре че и е вкусен! Браво!
09.02.2013 22:09
лили
лили
Мммммм, мнооого вкусен и пухкав, вярно е!
31.05.2012 22:13
1
BOBY
BOBY
НАПРАВИХ ГО,СТАНА ПЕРФЕКТЕН...СУПЕР ПУХКАВ И МНОГО ВКУСЕН,КОЛКОТО ЯДЕШ ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТИ СЕ ЯДЕ..БЛАГОДАРЯ ЗА СТРАХОТНАТА РЕЦЕПТА!!!
19.05.2012 18:39